Ons nummer: 0162 424512 Mail:

Woningbouwcorporaties Woningbouwcorporaties

Woningbouwcorporaties

Wachtlijsten beheren en toewijzing optimaliseren

De verhuur (en soms verkoop) van woningen is vaak een complex geheel. Er zijn verschillende belanghebbenden, en u wilt vooral graag dat de verdeling van objecten efficiënt, snel en transparant gebeurt.

 
 

Uw aanbod overzichtelijk en eerlijk verdeeld

Sommige woningbouwcorporaties of –stichtingen hanteren een wachtlijst, anderen werken op basis van inschrijving. In veel gevallen volgens het principe “Die het eerst komt, die het eerst maalt”, of het nu gaat om de positie van een wachtlijst of de volgorde van inschrijven op een woning. 

Een groot belang
Voor uw cliënten is het bemachtigen van een woning vaak van een groot belang en daarom is het zaak de toewijzing zo transparant en correct mogelijk af te handelen.

Efficiënte oplossing
In deze gevallen biedt Kavelkiezer u dè oplossing: u levert uw woningbestand aan, wij zorgen ervoor dat deze in het systeem verschijnt. Aanvullend kunnen wij een bestaande wachtlijst importeren, of de wachtlijst gaan vormen op basis van on-line inschrijvingen, eventueel tegen direct betaling via bijvoorbeeld iDeal. 

 
   
 

Eerlijk is eerlijk
Kavelkiezer selecteert de eerste gegadigde voor iedere woning, rekening houdend met de voorkeursvolgorde van deze persoon en de onderlinge positie op de wachtlijst of volgorde van inschrijving. Desgewenst één woning per persoon, en natuurlijk één persoon per woning. U hoeft alleen de toewijzing nog maar te printen.  Wordt een woning toch afgewezen?  Dan berekent het systeem vanzelf de eerstvolgende gegadigde voor deze woning, en eveneens komt de volgende voorkeur – mits nog beschikbaar – in aanmerking voor deze persoon.

Snel en doeltreffend
Omdat de software al ontwikkeld en bewezen is, kan een Kavelkiezer installatie snel worden klaargezet. Wanneer u de geografische gegevens doormiddel van een export uit uw GIS systeem of anderszins digitaal kunt aanleveren, kunnen wij het systeem snel inrichten. Eventuele extra koppelingen met betaling (voor inschrijvingen of administratiekosten) via iDeal en persoonsgegevens uit uw CRM of andere databases kunnen op maat worden ontwikkeld.