Ons nummer: 0162 424512 Mail:

Makelaars Makelaars

Makelaars

Overzicht en inzicht in vraag en aanbod

Als makelaar heeft u waarschijnlijk al de tools in handen om het woningaanbod dat u in beheer heeft op uw eigen site of landelijke woningsites te plaatsen. Maar heeft u ook de mogelijkheid om projecten waar meerdere woningen bij betrokken zijn op een correcte, overzichtelijke én eerlijke wijze te verdelen? Vaak gebeurt de afhandeling en verdeling hiervan nog met een flinke papierwinkel.

 
 

Pak winst op overzicht en bereik

Bij een project dat u in beheer heeft, is het natuurlijk van belang dat de verkoop of verhuur efficiënt, snel en transparant gebeurt.

Tijdswinst
Of het nu woningen, appartementen, bedrijfspanden of ander onroerend goed betreft: u wilt graag overzicht in de vraag, en in tijden waarbij het niet meer zo vanzelfsprekend is dat financieringen gerealiseerd kunnen worden, het liefst zo snel mogelijk tot actie overgaan. 

Optimaal bereik
Kavelkiezer biedt de mogelijkheid om al in een vroeg stadium een lijst aan te leggen met potentiële afnemers. Door vervolgens alle objecten van een project via Kavelkiezer aan te bieden aan de gehele wachtlijst, of – aanvullend – ter open inschrijving aan te bieden, kan men tijdens de openstellingsperiode direct de interesse peilen, en na enkele weken alle objecten ter aankoop of huur aanbieden aan de geïnteresseerde. 

 
   
 

Eerlijk is eerlijk
Kavelkiezer selecteert de eerste gegadigde voor ieder kavel, rekening houdend met de voorkeursvolgorde van deze persoon en de onderlinge positie op de wachtlijst. Desgewenst één kavel per persoon, en natuurlijk één persoon per kavel. U hoeft alleen de brieven nog maar te printen.  Wordt er een kavel toch afgewezen?  Dan berekent het systeem vanzelf de eerstvolgende gegadigde voor dit kavel, en eveneens komt de volgende voorkeur – mits nog beschikbaar – in aanmerking voor deze persoon.

Snel en doeltreffend
Omdat de software al ontwikkeld en bewezen is, kan een Kavelkiezer installatie snel worden klaargezet. Wanneer u de geografische gegevens doormiddel van een export uit uw GIS systeem of anderszins digitaal kunt aanleveren, kunnen wij het systeem snel inrichten. Eventuele extra koppelingen met betaling (voor inschrijvingen of administratiekosten) via iDeal en persoonsgegevens uit uw CRM of andere databases kunnen op maat worden ontwikkeld.