Ons nummer: 0162 424512 Mail:

Gemeenten Gemeenten

Gemeenten

Uw grond uitgeven op een efficiënte en moderne wijze

Veel gemeenten hanteren een wachtlijst voor de geïnteresseerden die graag een bouwkavel willen bemachtigen. Het toewijzen van kavels aan deze personen gebeurt vaak nog via een procedure van brieven, die doorgaans niet transparant is en vooral veel tijd vergt.

 
 

Pak winst op imago & efficiëncy

Onder de inwoners is er veel behoefte aan transparantie van de werkwijzen van gemeenten. En de gemeente zelf heeft juist veel behoefte aan efficiency en tijdswinst.

Met de tijd mee
Bovendien verwachten inwoners dat de overheid met zijn tijd meegaat. Veel zaken die de burger met de overheid regelt worden al digitaal afgehandeld, dus waarom de uitgifte van bouwkavels niet?

Moderne oplossing
Kavelkiezer biedt hier de oplossing voor. Door alle kavels van een project via Kavelkiezer aan te bieden aan de gehele wachtlijst, of – aanvullend – met open inschrijving aan te bieden, kan men tijdens de openstellingsperiode direct de interesse peilen, en na enkele weken alle kavels ter aankoop aanbieden aan de geïnteresseerde.

 
   
 

Eerlijk is eerlijk
Kavelkiezer selecteert de eerste gegadigde voor ieder kavel, rekening houdend met de voorkeursvolgorde van deze persoon en de onderlinge positie op de wachtlijst. Desgewenst één kavel per persoon, en natuurlijk één persoon per kavel. U hoeft alleen de brieven nog maar te printen.  Wordt er een kavel toch afgewezen?  Dan berekent het systeem vanzelf de eerstvolgende gegadigde voor dit kavel, en eveneens komt de volgende voorkeur – mits nog beschikbaar – in aanmerking voor deze persoon.

Snel en doeltreffend
Omdat de software al ontwikkeld en bewezen is, kan een Kavelkiezer installatie snel worden klaargezet. Wanneer u de geografische gegevens doormiddel van een export uit uw GIS systeem kunt aanleveren, kunnen wij het systeem snel inrichten. Eventuele extra koppelingen met betaling (voor inschrijvingen of administratiekosten) via iDeal en persoonsgegevens uit uw GBA of andere databases kunnen op maat worden ontwikkeld.